Access Bars

Wil jij je volkomen ontspannen voelen en
meer rust en ruimte in je hoofd en lichaam creëren?

De BARS (engelse woord voor staven) zijn energie banen op en in het hoofd. De 32 punten op je hoofd worden zacht aangeraakt, waardoor de banen tussen de punten gaan stromen en de elektrische lading (vastzittende energie) kan worden losgelaten. Daardoor kan de spanning van gedachten, overtuigingen, emoties, oordelen en standpunten worden opgeruimd. Je kunt het vergelijken met de harde schijf van je computer. Alles wat je in jaren hebt opgeslagen, maar wat je allang niet meer nodig hebt wordt verwijderd.

DUTCH-Access-Bars-Headchart-facebook-869x1024

De mensen die een Bars behandeling hebben ondergaan merken dat ze minder last hebben van:
stress, piekeren, depressie, pijn, slecht slapen, faalangst, hooggevoeligheid, lichamelijke klachten, vermoeidheid, migraine.

Het is een behandeling waarvan je heerlijk ontspannen raakt. Dat kun je tijdens of na de behandeling merken. De veranderingen die zowel mentaal als fysiek kunnen zijn, zijn het sterkst waarneembaar na 3 á 4 weken.

Mensen ervaren na afloop van een Bars sessie meer ruimte in hun hoofd, alsof er is schoongemaakt!

Tijdens de behandeling lig je aangekleed op een massage tafel of een stoel. Terwijl de punten op je hoofd zacht aan worden geraakt lig je heerlijk ontspannen, maar heb je daar moeite mee en wil je liever praten is dat ook helemaal goed. Voor de behandeling maakt dit niets uit.
Bij volwassenen duurt het  60 tot 90 minuten en kost  € 80,-
Bij kinderen tot 12 jaar duurt het 30 tot 45 minuten en kost het  € 40,-

 

Filmpjes over de Bars:

Filmpje over het wetenschappelijk onderzoek naar de Bars:

In dit filmpje zie je dat de hersenen van degene die is onderzocht overprikkelt/hyperactief zijn en gedachten alle kanten op gaan.
Na dat de Bars gegeven zijn zie je dat dit gebied tot rust gekomen is.
Het gaat om het gebied rond de Thalamus, het gebied in de hersenen, de functies van de
thalamus zijn:
Tussenstation voor motorische en zintuigelijke informatie
-Geheugen
-Alertheid
-Bewustzijn
-Draagt bij aan perceptie en kennis

Lees hier het onderzoek Access_white_paper

Dr Lisa Cooney over wat de Bars voor je zouden kunnen betekenen.

De Bars en Regulation Thermometry van Dr Lisa Cooney en Linda Adamowski

Ervaringen

“Ongelooflijk wat er gebeurt, na 1 behandeling heb ik geen hoofdpijn meer gehad!”

“Ik had totaal geen verwachtingen en wist zelfs niet precies wat het allemaal inhield. Na de behandeling was ik totaal ontspannen en leek mijn hoofd wel leeg. Na een week of 2 begon het me op te vallen ik me veel minder druk maakte. Op mijn werk begon het ook op te vallen dat mensen vroegen wat er met me aan de hand was, omdat ik zo totaal ontspannen was!”

“De dag na de sessie werd ik door de wekker wakker en stond ik zo naast mijn bed, zonder enige moeite. Dat is eigenlijk niets voor mij! Een aantal weken later merkte ik ook dat ik langer op bleef en evengoed fris wakker werd.”

Via een vriend ben ik in contact gekomen met Simone en heb ik een afspraak gemaakt voor een sessie Acces Bars. Mijn geestelijk welzijn was niet je van het, vandaar deze stap. Met de nodige scepsis reed ik naar Heiloo en aangekomen bij het mooie landgoed werd ik hartelijk ontvangen door een enthousiaste Simone.  Ze gaf een duidelijke uitleg en vertelde mij dat er 32 energiebanen aanwezig zijn door en om het hoofd. Door deze specifieke punten met aanraking te activeren zou er een soort van bevrijding ontstaan en meer dan dat.
 Dat wil ik weleens zien, dacht ik bij mezelf. Het neigde naar een alternatieve vorm van geneeskunde en ik ben meer van de wetenschap.
In een mooie rustige ruimte lag ik heel ontspannen op een prima soort van massagetafel. De sessie begon op het moment dat Simone twee punten aanraakte bij de achterkant van mijn hoofd. Gedurende de sessie viel ik bijna in slaap en heb de anderhalf uur als zeer relaxed en prettig ervaren!
 Bij thuiskomst zei mijn vrouw dat ik er beter en relaxter uitzag. Voor een dag of 4 voelde ik mij goed, daarna werd het minder. Na bijna 3 weken naar Simone voor een tweede sessie. In eerste instantie geen verbetering, maar na een week voelde ik mij een ander mens. Opgeruimde geest en creatiever in doen en laten.  Nog steeds gaat het goed gelukkig. Het staat voor mij nog niet met 100% zekerheid vast dat het door deze behandelingen komt, maar het is wel opmerkelijk dat ik mij na de behandelingen beter ben gaan voelen. Het heeft mij zeker goed gedaan en ik zou het iedereen aanbevelen. Al is het alleen al voor een zeer relaxte 90 minuten. Simone, bedankt en veel succes met je mooie praktijk!

  Groet, Bart

Ik kreeg van een kennis het advies om eens een accesbars behandeling te gaan proberen, ik begon namelijk behoorlijk vast te lopen met allerlei zaken die mij op dat moment erg bezig hielden.
Met in mijn achterhoofd het bekende “baat het niet dan schaad het niet” was ik al snel de drempel over en belde ik met het aan mij doorgegeven telefoon nummer .
Ik kreeg Simone aan de telefoon en deze vertelde mij duidelijk en enthousiast over de energiebanen in het hoofd en dat de “behandeling” blokkades in deze energiestroom zou kunnen oplossen waardoor de energie weer kon gaan stromen en dat dit vele positieve gevolgen zou kunnen opleveren op allerlei vlak.
Ik maakte een afspraak en enig sinds sceptisch, maar open voor wat er komen ging , begon ik aan de acces bars behandeling eind december 2015 bij Blissyou.
De behandeling duurde zo’n 90 minuten en ik belande in een volledige ontspannenheid, zo zelfs dat ik momenten heb gehad dat ik in slaap viel.
Toen ik thuis kwam vertelde ik mijn vrouw over hoe ik het had ervaren en dat ik erg benieuwd was naar wat er e.v.t. nog komen ging als gevolg van de energiestroom die op gang gebracht was.
Of wat er daarna gebeurd is direct het gevolg is van de acces bars is natuurlijk niet te bewijzen, maar het is wel een feit dat ik na de behandeling de beslissing nam om na 37 jaar.. te stoppen met roken en dit mij tot op dit moment nog gelukt is ook !!!
Nooit eerder had ik de motivatie en de kracht hiervoor en ik vind dit dan ook op z’n minst gezegd opmerkelijk.
Verder heb ik nog een knoop kunnen doorhakken welke op mij een bevrijdende werking heeft gehad.
Ik ben nog elke dag blij dat ik kennis heb mogen maken met Acces bars en beveel het dan ook iedereen aan.
Tenslotte kan een ieder wel wat rust in zijn/haar hoofd gebruiken in deze drukke veeleisende wereld.
Simone bedankt voor mijn kennismaking met Acces bars.
Groet Wilfred