Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Access 3 Day Body Class met Donnielle Carter

17 mei | 10:00 - 19 mei | 17:30

€1400,

Tijdens deze drie dagen ontvang je en geef je vele hands-on lichaamsprocessen die de spanning, weerstand en ongemak van het lichaam ontsluiten door de energie dynamisch in beweging te brengen en te veranderen. Er zijn inmiddels meer dan 60 lichaamsprocessen en heel veel verbale processen in de Body Class handleiding die je in staat stellen te werken aan de meeste problemen die op dit moment in lichamen bestaan.

Mensen die hebben deelgenomen aan de Access Body Class hebben enorme verschuivingen en veranderingen in lichaamsmaten en -vormen waargenomen en algehele verlichting van chronische en acute pijnen. Hun relatie- en geldproblemen bleken ook makkelijker te zijn daarna.

De Access Body Class is ontworpen om een dialoog met het lichaam aan te gaan en dan een verbinding met het lichaam te maken die je in staat stelt te genieten van je lichaam in plaats van ertegen te vechten en het te misbruiken. Als je jouw relatie met je lichaam verandert, verander je jouw relatie met al het andere in je leven.

Heb jij een talent om te werken met lichamen wat je nog niet hebt erkend? Wat weet jij? Of werk je met lichamen? Ben je massagetherapeut, chiropractor, arts, verpleegkundige o.i.d. en ben je op zoek naar een manier waarmee je de genezing kan verbeteren? Kom met ons meespelen en begin met onderzoeken hoe je op veel nieuwe manieren met lichamen kan communiceren, inclusief met het jouwe.

Voor deze class moet je Bars en de Foundation gevolgd hebben.

Jouw investering   €1400-

MEER INFORMATIE OF INSCHRIJVEN KLIK HIER

Neem voor vragen contact op met Simone Bakelaar 0620600183  info@bliss-you.nl

Gegevens

Begin:
17 mei | 10:00
Einde:
19 mei | 17:30
Kosten:
€1400,
Website:
http://www.accessconsciousness.com/en/class-catalog/body-classes/3-day-body-class/access-3-day-body-class158/

Organisatoren

Simone Bakelaar
Ingrid Scholtheis

Locatie

Alkmaar/Heiloo
Nederland + Google Maps