Een sluier oplichten

Wat zou er gebeuren als jouw sluiter wordt opgelicht?
Van de week vroeg iemand aan mij wat ik nu veranderde bij mensen door het geven van de bars (drukpunten op het hoofd).
Dit omdat iemand die ze kende zo anders was geworden na een Bars sessie. Anders in hele positieve zin, meer interesse in anderen, vrolijker, opener en minder gestrest.
Ik moest hier om lachen, omdat ik natuurlijk niets verander bij mensen. Dat doen zij en hun lichaam helemaal zelf. Ik bied hiervoor alleen de mogelijkheid.
Voor mij is het vaak alsof ik alleen de sluier oplicht waardoor degene die je echt bent er onder vandaan kan komen. Wat inhoudt dat je niet blijer wordt, je was altijd al blij. Dat je niet opener wordt, je was altijd al open. Dat je niet meer interesse toont in andere want je was altijd al geïnteresseerd. Jij bent altijd jezelf, alleen door alles wat er in je leven gebeurt, de overtuigingen en waarheden die jij van anderen hebt gehoord en hebt geloofd zitten je in de weg. Als een soort sluiter hangt dat over je heen, waardoor je denkt dat je zo bent. Maar als die sluier opgelicht wordt door een bars sessie komt de ware jij weer naar voren, degene die je altijd al was en die je weer helemaal kunt zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *